• Wil je jouw volledige potentie en wijsheid benutten?
  • Wil je meer inzicht in de rollen die jij vervult?
  • Wil je luisteren naar alle stemmen in jezelf?
  • Wil je een besluit nemen over een dilemma waar je maar niet uitkomt?

Dan is individuele coaching bij Deep Democracy Noord iets voor jou!

 

Onze inzet

Samen gaan we op zoek naar jouw antwoorden op de vragen door jouw eigen wijsheid en potentie aan te boren. Dit doen we met tools van Deep Democracy en we mixen en matchen dit met andere tools. Bijvoorbeeld Voice Dialogue, reflectiewandelingen in het bos, the Work, Transactionele Analyse of een spel. We onderzoeken jouw patronen en hoe jij jezelf saboteert. We gaan dieper in op de rollen die jij vervult en je drijfveren. We helpen je besluiten te nemen met een stappenplan voor besluitvorming waarbij jij alle stemmen in jezelf de ruimte geeft. Wij helpen jou op zoek te gaan naar je eigen wijsheid en potentie om vandaar uit keuzes te kunnen maken en besluiten te nemen.

Wat levert het op

Een dieper inzicht in jezelf. Rust en ruimte om de volgende stap, keuzes en of besluiten te nemen die voor jou van belang zijn.

  • Wil jij de tools van Deep Democracy nog beter leren toepassen in jouw facilitatie van groepen als voorzitter, leidinggevende, gespreksleider of coach?
  • Wil je werken aan jouw metaskills neutraliteit en compassie?

Dan is supervisie bij Deep Democracy Noord iets voor jou!

Onze inzet

Jouw vragen zijn het startpunt voor de supervisie. Samen reflecteren we op jouw praktijksituatie(s) en gaan we op zoek hoe jij de Deep Democracy tools op jouw manier kunt toepassen. We onderzoeken in jouw praktijkcasus de rollen in de groep en bij jou. En we gaan dieper in op jouw eigen rode knoppen en patronen. We helpen jou om je eigen wijsheid en potentie in te zetten bij de toepassing van Deep Democracy.

Wat levert het op

Met meer zelfvertrouwen, neutraliteit en compassie groepen begeleiden met de tools van Deep Democracy.